Транспорт на животни за Англия

Сигурно и спокойно транспортиране на Вашите домашни любимци

Zootaxi.bg притежава лиценз за осъществяване на транспорт на животни за Англия. Пренасяне на домашни любимци през митници и граници винаги е проблемно начинание. Трябва да се подготвят множество документи, да се осигури подходяща клетка за животното и ред други формалности. Освен всичко друго, то има физиологични нужди, които още повече затрудняват дългите преходи. Ние осигуряваме пътуването на вашите любимци, като ви спестяваме всички тези неудобства.

Услугата от врата до врата е много удобна за хората, които трябва да изпратят животни в чужбина, но нямат възможност да се справят с всички ангажименти, свързани с пътуването. Ние можем да осигурим нужните документи, подходяща клетка и всичко необходимо. В случаите, когато животното се изпраща с цел продажба, ние можем да осигурим наложен платеж при получаване.


При транспорт на животни в чужбина ние използваме специализирани автомобили оборудвани с всичко необходимо за максимално удобство.

При превоза се поддържа оптимална температура в превозното средство за да не страдат животните от студ и жега.
За тях постоянно се полагат грижи, като им се осигурява храна, вода и разходка.
Автомобилите притежават нужните сертификати.
Придружителите са обучени и познават добре нуждите на животните, като им осигуряват не само храна и вода, но и сигурността, че не са сами по време на пътуването.

Zootaxi.bg съдейства за осигуряване на нужните документи за излизане на животните в чужбина. Ние познаваме всички международни практики и изпълняваме изискванията на контролните органи на всяка държава. С нас домашните любимци пътуват безпроблемно в чужбина и стигат невредими до получателя.

В случаите, когато животни трябва да пътуват с влак или самолет, ние уреждаме формалностите за заминаване. Едрите породи създават доста затруднения при пътуване заради размера на клетките и необходимостта от повече грижи за животните.

Обадете ни се, за да обсъдим заедно вариантите за заминаване на животни от екзотични породи или с големи размери извън страната. Някои породи имат ограничения при пътуване, а други създават трудности с нрава или големината си. Ние намираме решение за всеки случай индивидуално.

Пътуване без стрес със Zoo Taxi

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на животни.

Call Now Button