Транспорт на животни

Сигурно и спокойно транспортиране на Вашите домашни любимци

Zootaxi.bg осигурява надежден транспорт на животни до различни точки в страната и чужбина. Тази отговорна задача ние осъществяваме посредством специализирани превозни средства, оборудвани с всичко необходимо за сигурността на животните. В повечето случаи редом с животните пътува и човек, който да се грижи за тях. Това е обучено лице, което се грижи те да разполагат с всички удобства по време на дългия път.

Всяко пътуване е стресиращо за животните, затова ние се стараем да им осигурим спокойствие, сигурност и комфорт. Липсата на собственика им се компенсира от обучен придружител, който осигурява храна и вода по време на дългите пътувания и почиства клетките при необходимост.

Избирайки Zootaxi.bg за транспорт на животни, вие няма нужда да мислите за нищо друго, освен за предаването на любимеца ви на нашия куриер. Ние имаме грижата да осигурим клетка с подходящ размер, която е почистена и дезинфекцирана, без рискове за здравето на животното. В нея то ще се чувства комфортно до края на пътуването, когато ще бъде предадено на получателя. Ние осигуряваме услугата наложен платеж, който се заплаща при доставката.


Ние предлагаме надеждна куриерска услуга за превоз на всички видове домашни любимци.

При нужда от транспорт на животни до адрес в чужбина, ние оказваме съдействие при подготовката на документите, необходими за преминаване през митнически контрол.
Всяко пътуващо в чужбина животно трябва да е снабдено с документи, изисквани от санитарните власти.
Zootaxi.bg осигурява оптимални условия за транспорт на животни със самолет, автотранспорт или влак.
При всички случаи грижата за здравето и комфорта на животното е наш приоритет.

Транспортиране на домашни любимци до различни точки от страната може да се осъществи с или без придружител по желание на клиента.

По време на пътуването се осигурява спокойствие на животните, като всяко е в отделна клетка, съобразена по размер с големината и теглото му.

Zootaxi.bg притежава лиценз за транспорт на животни, като изпълнява всички изисквания на контролните органи.

Пътуване без стрес със Zoo Taxi

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на животни.

Call Now Button