Превоз на домашни любимци

Сигурно и спокойно транспортиране на Вашите домашни любимци

Zootaxi.bg осъществява куриерски услуги за превоз на домашни животни. Ако вашият любимец трябва да се заведе на ветеринар или някъде другаде в града, ние ще се погрижим за транспортирането му до адреса. Ситуациите, в които се налага пренасяне на животно от едно място на друго често възникват внезапно, а организацията на транспорта му не е лесна задача. Ние улесняваме максимално клиентите си в случаите, когато трябва спешно да изпратят животно на адрес в страната или в чужбина.

Нашите клиенти могат да разчитат на услуги от врата до врата, като от тях се иска само да предадат домашния любимец на куриера и адреса за доставка. За останалото се грижим ние. Нашите автомобили са оборудвани специално за превоз на домашни любимци. В тях се поддържа стриктна хигиена и е осигурена оптимална температура през всички сезони. Няма опасност от премръзване или прегряване на животните. При желание от страна на клиента осигуряваме обучен придружител.

Zootaxi.bg е лицензиран куриер, който предоставя качествени услуги по превоз на домашни любимци на достъпни цени.


Нашите служители са преминали курс за хуманно отношение в Лесотехническия университет.
Ние осигуряваме превоз от врата до врата на кучета, котки и други домашни животни с транспортни средства, притежаващи нужните сертификати.
Собственици на декоративни животни, които имат специални нужди могат да ни се доверят при необходимост от транспортирането им в страната и в чужбина.
Ние можем да осигурим оптималните условия, в които любимците им да се чувстват добре и да пристигнат невредими до посочения адрес.

При превоз на домашни любимци в чужбина има редица въпроси за разрешаване. Всяко животно трябва да има необходимите документи, за да може да премине през митническия контрол.

Zootaxi.bg оказва съдействие при осигуряване на нужните формалности за пътуването. В случаите, когато домашните любимци са екзотични животни, които са особено чувствителни при пътуване, ние осигуряваме оптимални условия за транспортиране.

Доверете се на нашите куриери, които ще се погрижат за вашите четириноги любимци с любов и професионализъм.

Пътуване без стрес със Zoo Taxi

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на животни.

Call Now Button