Превоз на животни

Сигурно и спокойно транспортиране на Вашите домашни любимци

Zootaxi.bg осигурява надежден превоз на животни в страната и чужбина. Ние работим съобразно всички изисквания на контролните органи и клиентите, като осигуряваме сигурно транспортиране на кучета, котки и други домашни животни. Доставките могат да са с наложен платеж, ако клиентите имат такова изискване. Ние знаем, че животните изпитват голямо напрежение при пътуване и раздяла със стопанина си, затова осигуряваме придружител.

При превоз на животни с придружител животните се чувстват много добре, тъй като постоянно имат осигурена вода, храна и успокояващо присъствие на добронамерен човек до тях. Лицата, които придружават животните са преминали специално обучение за хуманно отношение. За комфорта на животните ние осигуряваме подходящи клетки, които са достатъчно големи, за да се разположат удобно в тях. Всяка клетка се почиства и дезинфекцира за да няма рискове за здравето на вашите любимци.


Без значение какви са причините за превоз на животни, важно е да се елиминира стреса.

За целта zootaxi.bg предлага различни видове транспортни средства, в които се осигуряват оптимални условия за пътуване – през зимата се отопляват, през лятото се охлаждат, за да се чувстват животните комфортно.
В зависимост от разстоянията, пътуването понякога продължава няколко часа, а в други случаи – по няколко дни, ако става въпрос за адреси в чужбина. Дори и най-краткото пътуване е стрес за всяко животно, затова присъствието на придружител е добра опция.
Когато не е възможно осигуряване на придружаващо лице, превоз на животни може да се осъществява и без придружител. В тези ситуации се осигурява комфорта на четириногия пътник с удобна, просторна клетка, храна и вода – ако разстоянието е дълго.

Zootaxi.bg е лицензиран куриер за животни за страната и чужбина. Ние имаме богат опит с изпращане на животни до адреси извън страната. За осъществяване на безпроблемно пътуване на вашите любимци, ние оказваме съдействие при оформяне на всички необходими документи, изисквани от контролните органи и митниците.

Пътуване без стрес със Zoo Taxi

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на животни.

Call Now Button