Превоз на кучета

Сигурно и спокойно транспортиране на Вашите домашни любимци

Превоз на кучета със специализиран транспорт – специално оборудвани автомобили осигуряващи високо ниво на комфорт и безопасност за вашите любимци. Ние предлагаме транспорт на кучета от всякакви породи в цялата страна без риск за здравето им. Ние знаем, че всяка промяна в ежедневните навици на животните е причина за стрес, затова сме създали условия за спокойно пътуване. Всяко куче е в индивидуална клетка, която е обезопасена и дезинфекцирана. Преди пътуването ние даваме инструкции на стопаните какви действия да предприемат, за да се чувстват любимците им по-комфортно докато стигнат до крайната точка на пътуването си.

Нашите куриери се отзовават при всякакви случаи, при които се налага да се транспортират кучета. Собствениците на едри породи кучета срещат големи трудности при превоза им дори и на кратки разстояния. За такива случаи са предвидени специални автомобили, в които може да се настанят удобно и най-големите кучета. Те пътуват при стриктно спазване на изискванията за безопасност.

Ние разбираме, че всяко куче има индивидуални потребности и се стараем да осигурим всичко необходимо на животното по време на пътуването.


Климатична инсталация осигурява оптимална температура през всички сезони.
При дълги разстояния и продължително пътуване се осигуряват разходки през определени интервали.
Кучето има достъп до храна и вода, а също и достатъчно място в клетка съобразена с размера му.
За малките породи, а също и за кутрета осигуряваме подходящи по размер клетки, в които те да се чувстват защитени и да имат всички удобства.

Когато се наложи спешно транспортиране на куче просто ни се обадете. Нашите куриери ще вземат вашият любимец от дома ви и ще го доставят на посочения от вас адрес. Не е нужно да разполагате със собствена транспортна клетка, нашите автомобили са оборудвани с всичко необходимо.

По време на пътуването кучето е без намордник, тъй като то няма контакт с други животни. Вие можете да бъдете спокойни по отношение на здравето и комфорта на вашето куче по време на пътуването, тъй като то ще бъде в добри ръце. Нашите служители се грижат за поверените им животни с любов и внимание.

При превоз на кучета ние осигуряваме възможност те да пътуват с различни аксесоари, предоставени от собствениците им – специална храна, любими играчки и други. Ние правим всичко по силите си за да намалим стреса както за кучето, така и за стопанина му.

Пътуване без стрес със Zoo Taxi

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на животни.

Call Now Button