Транспорт на домашни любимци

Сигурно и спокойно транспортиране на Вашите домашни любимци

Zootaxi.bg е компания, притежаваща лиценз за транспорт на домашни любимци в страната и чужбина. В ежедневието на собствениците на животни често настъпват ситуации, при които се налага превоз до определени адреси. Ако човек не притежава собствен автомобил, или той е непригоден за целта, то нашата куриерска служба облекчава процеса значително. Ние притежаваме специално оборудвани автомобили, осигуряващи оптимална температура за удобно и комфортно пътуване на животните. Не е нужно да имате клетка – просто се обадете, а нашите куриери ще се погрижат за останалото.

Клетките, с които разполагаме са с различни размери и конструкция. При транспорт на домашни любимци най-важното е да се осигури свобода на движенията на животното в клетка, която не е много тясна, нито прекалено широка. Преди всяко пътуване автомобилите и клетките се дезинфекцират и почистват. Ние се грижим пътуването на вашите домашни любимци да премине гладко и без стресиращи ситуации в удобна среда.


Всеки собственик на куче или котка често има проблем с превоза на животното в рамките на града – до ветеринарния лекар или до друг адрес.

С градския транспорт това е невъзможно или много трудно пътуване както за животното, така и за собственика му. В такива случаи, Zootaxi.bg предлага бърз и удобен транспорт в подходящи за целта автомобили.
Ние превозваме животни в страната и чужбина бързо и на достъпни цени. При превоз в чужбина животните се снабдяват с всички необходими за целта документи.
Ние осигуряваме специализирани куриерски услуги опция за наложен платеж, осигуряване на клетки и други удобства.

Автомобилите, с които разполагаме са с подходящи габарити за транспорт на домашни любимци. При нужда се осигурява придружител, който се грижи за животните по време на пътуването.

В чужбина животните могат да пътуват със самолет, с кола или с влак. Най-удачният метод се избира съобразно размера им и времето, за което трябва да стигнат до адреса на получателя.

Пътуване без стрес със Zoo Taxi

Доверете се на нашия професионален опит в транспортирането на животни.

Call Now Button